Events

Son diferents opcions les que us podem oferir com a complement del lloguer de les cases de turisme rural  . Davant de tot us animem a que si aquestes imatges o paraules us donen pas a alguna idea que hagueu pensat en una ocasió us poseu en contacte. De ben segur que podreu trobar la vostra fórmula amb nosaltres.

 

-Celebració de casaments: Tenim a disposició de lloguer una carpa amb capacitat per 100 persones , ampli menjador, espais exteriors i tot el que es pugui necessitar per gaudir d'un casament en l'àmbit rural, deixant a part els cars luxes i tòpics. Tot això acompanyat amb vistes al majestuós castell de Rocabruna de fons .

 

-Seminaris de ioga: la natura i el yoga son "miscibles" . Can Planas i el seu entorn és un espai que convida a connectar amb l'interior d'un mateix, el ioga per exemple n'és una eina. Tant els nostres jardins com prats són un bon lloc per la seva pràctica i a nostra sala polivalent amb parquet, és ideal per els dies de fred o de mal temps.Tenim professionals al vostre abast si és que no en disposeu.

 

-Estades esportives: Excursionistes, escaladors, runners, crossfiters, clubs esportius, simplement amics amb una afició en comú...Aquí trobareu l'espai i el lloc per gaudir o entrenar.Tenim el Gr-11 davant de casa, es un luxe! Tenim vies d'escalada en la pròpia finca i altres de properes .  Comanegre, Costabona , Vallter , i podríem seguir. Coneixeu les "tutes" de Rocabruna ? les mines?

 

-Caça bolets: Sou colla ? es temporada ? podem acollir-vos!

 

-Estades de cavalls : Tenim uns grans prats, els cavalls que ens visiten uns dies no es solen queixar, tampoc els seus amos...jaja. Diferents camins amb sortida des de casa aptes per l'ús eqüestre.Treballem amb el Centre Hípica Aventures a Cavall.

 

Si ja teniu la idea, consulteu, cada temporada te el seu moment...